CIA nyrekryterar

Efter en misslyckad aktion utomlands hade CIA fått en tjänst som lönnmördare ledig. Efter många intervjuer och tester sållades slutligen tre personer ut; två män och en kvinna.
Instruktören vände sig till en av männen, räckte honom en pistol och pekade mot en stängd ståldörr: – Din fru finns innanför den där dörren. Du måste gå in och skjuta henne.
Mannen skakade frenetiskt på huvudet: – Jag kan göra vad som helst, men jag kan inte döda min fru!
– Då är du inte rätt man för jobbet, konstaterade CIA-agenten och skickade iväg mannen. Han vände sig till nästa man, pekade mot en annan dörr och räckte honom pistolen: – Klarar du av att gå in och skjuta din fru?
Mannen nickade stelt och tog emot pistolen. Han klev in genom dörren och sedan blev det tyst. Det gick flera minuter, men tillslut öppnades dörren och mannen kom ut med tårar rinnande nerför kinderna: – Jag klarar inte av det!
– Då är inte heller du rätt man för jobbet, agenten vände sig därefter till den sista personen, kvinnan, och sträckte fram pistolen: – Klarar du av att skjuta din man som finns bakom den där dörren? Han pekade mot en tredje dörr.
Kvinnan tog pistolen utan ett ord, sparkade upp dörren och klev in i rummet. Dörren slog igen bakom henne och efter knappt en minut hördes höga skrik följt av slag och annat oväsen. Skriken ökade i intensitet, men sen blev det plötsligt tyst och strax därpå öppnades dörren. Kvinnan kom ut och gestikulerade med pistolen: – Pistolen är ju laddad med lösa skott, så jag var tvungen att slå ihjäl honom!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.