Fest igår

Enstjärnig baksmälla (*) Ingen smärta. Ingen riktig känsla av illamående. Du klara att fungera någorlunda väl. Hursomhelst känner du dig fortfarande törstig. Du kan dricka fem Cola och fortfarande ha samma känsla. Av någon orsak är du sugen på en fet stek med sås och potatis.

Tvåstjärnig baksmälla (**) Ingen smärta, men något är definitivt fel. Du kanske ser okej ut, men du har samma mentala kapacitet som en häftpistol. Kaffet du häller i dig bidrar bara till att öka bubblandet i din mage, som fortfarande bearbetar chilliwursten du köpte på Statoil klockan 04.30. Det är definitivt något skumt som matas genom dina tarmar.

Trestjärnig baksmälla (***) Lätt huvudvärk. Magen känns skit. Du är definitivt inte produktiv. När en tjej går förbi, kräks du, för doften av hennes parfym påminner dig om violsnapsarna dina alkoholiserade kompisar lurade i dig. Livet skulle kännas bättre just nu om du befann dig hemma i sängen och tittade på repriser av ”Oprah”. Du har druckit fyra koppar kaffe, två liter vatten, tre iste och en Cola — ändå har du inte pissat en gång.

Fyrstjärnig baksmälla (****) Livet suger. Ditt huvud bultar. Du kan inte prata så fort för då kräks du. Din chef har redan lemlästat dig för att du kommit försent och ångar av alkohol. Du har snygga kläder men kan inte dölja faktumet att du bara rakat ena sidan av ansiktet. (För damer gäller att det ser ut som om du satte på makeup när du åkte radiobilarna). Dina ögon ser ut som en enda röd ven , och det gör t.o.m. ont i håret. Din ändtarm har ständiga spasmer och den första av fem skitar du kommer att lägga under dagen får ögonen att vattnas på alla som kommer in på toaletten efter dig.

Femstjärnig baksmälla (*****) Du har en andra puls i huvudet som är så stark att den irriterar din kontorsgranne. Alkoholånga sipprar ur alla dina porer och det gör dig yr. Du har fortfarande torkad tandkräm i mungiporna efter ett försök att eliminera spåren efter att katten använt din munhåla som låda. Din kropp har förlorat förmågan att producera saliv och din tunga kväver dig sakta. Du har ingen aning om vem främlingen är som låg medvetslös i din säng i morse eller varför det finns en levande get i badkaret. Alla försök att skita resulterar i en brandslangs fontän av alkoholbaserad vätska med en och annan ’floater’ mitt i. Den enda ’floater’s syfte tycks vara att stänka upp toalettvatten över hela ditt arsle. En snabb avrättning skulle sitta fint just nu…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.