Självmord på flera sätt

Mannen hade förlorat allt han hade att leva för och bestämde sig därför för att ta sitt egna liv och för att vara säker på att lyckas bestämde han sig för att göra det ordentligt.

Han vräkte i sig en hel burk med sömntabletter, tog en pistol och ett rep ur garaget och satte sig i bilen. Han körde till en hög bro över en flod och stannade. Han band fast repet i broräcket, gjorde en snara i andra ändan och drog fast den runt halsen innan han klättrade upp på broräcket och tittade ner mot den mörka vattenytan. Han kontrollerade att pistolen var laddad och osäkrad och tog därefter ett kliv ut i tomma intet.

Tanken var att han skulle skjuta sig själv i huvudet under fallet ner mot vattnet, men han missade och sköt istället av repet som skulle hänga honom, så han föll ner i det mörka vattnet, bara några meter ifrån avloppsledningen från staden. Han fick en rejäl kallsup och stanken och smaken från avloppsvattnet fick honom att spy upp alla sömntabletterna och bara några minuter senare kom en sightseeingbåt full med turister och räddade honom.

Hans tid i livet var helt enkelt inte ute.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.