Slag i skallen

Det var en äldre herre som hade en alligator. Denna alligator hade han med sig på alla pubar som han brukade besöka när en dag en av gästerna frågar: ”Varför har du en alligator med dig?”

Den äldre herren svarar genom att slå vad om en liten sak, han säger: ”Jag kan slå vad om att jag kan lägga hela min härlighet i alligatorns mun i 15 sekunder utan att det händer något med mig!” varpå alla i puben börjar slå vad med varandra.

Herren knäpper upp sina byxor och knackar alligatorn 2 gånger på huvudet med flaskan, alligatorn öppnar sin mun och han lägger sin ”härlighet” i gapet.

När han knackar 2 gånger till på alligatorns huvud så stänger alligatorn munnen. 15 sekunder senare så knackar herren alligatorn på huvudet igen och den mångtandade käften öppnar sig. Till allas förvåning så är allt som de skall.

Den äldre herren frågar om det är någon annan som vågar gör detsamma. Efter en liten stund så säger en liten blond tjej att hon kan göra samma sak bara han inte slår henne med flaskan i huvudet!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.