Grundkurs i PHP på svenska

Är du intresserad av programmering och vill lära dig programmera i PHP, så hoppas jag min kurs ska till glädje för dig, men jag vill redan nu upplysa dig om att den inte är färdig.

På den här sidan kommer du hitta alla kapitlen jag skrivit i min grundkurs i PHP för nybörjare. Alla kapitlen kommer att skrivas på svenska och för den, i skrivande stund, aktuella huvudversionen av PHP, vilket i skrivande stund är version 5.

I mån av tid och motivation kommer jag förstås att försöka uppdatera kapitlen som påverkats av nyare versioner av PHP, men jag kan inte lämna några garantier för att kapitlen stämmer överens med gällande version av PHP. Upptäcker du att något inte fungerar, så får du gärna lämna en kommentar, så ska jag försöka uppdatera kapitlet.

Att det dröjer mellan uppdateringarna av den här kursen beror på att jag skriver den helt och hållet på min fritid.

Innehållsförteckning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.