Om

Spix är en privat blogg som drivs av mig, Juri Salminen, och jag skriver om det som intresserar mig för stunden.

Det har blivit mycket om biltrafik, eller rättare sagt om bilkörning och då främst om hur illa andra kör. Själv kör jag ju som alla andra – som en gud 😉

Förutom trafik och bilkörning, så blir det en hel del datorrelaterat och då ofta om sådant som jag försöker lära mig. Det går mycket lättare att lära sig något nytt om man samtidigt skriver ner det man lärt sig. Åtminstone upplever jag det så och om inte annat, så får jag något att skriva om.

Den senaste tiden har jag läst och skrivit en hel del om sökmotoroptimering, som jag tycker är ett intressant ämne, även om det egentligen inte är speciellt spännande eftersom det rent tekniskt är ganska enkelt och vad gäller ”off page”-optimeringen, som inte handlar så mycket om teknik, så tycker jag det är riktigt tråkigt eftersom det handlar om att skaffa sig inlänkar på mer eller mindre ”hederliga” sätt, bland annat genom att spamma forum och bloggar med skräpkommentarer.

2014-07-16

Sedan en vecka tillbaka är jag åter ägare av en Citroën och den här gången blev det en Citroën C6 2.7 V6 HDi Exclusive -07 och jag hoppas detta leder till fler motor- och Citroënrelaterade inlägg här på bloggen. Håller just nu på att skriva ihop ett litet system för att lista personer med tillgång till Citroëns felkodsläsare Lexia som jag hoppas kunna lansera inom kort.

2014-08-11

Systemet med Lexianvändare är klar sedan ett par veckor och du hittar det under meny Lexia.

Har du några synpunkter på det jag skriver, så är du hjärtligt välkommen att kontakta mig, vilket du kan göra genom att skicka ett mail till info snabel-a spix.nu.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.