ACDSee Ultimate 9 stabilare än tidigare versioner

ACDSee Ultimate 9 Batch Convert File Format

ACDSee Ultimate 9 Batch Convert File Format

I somras bestämde jag mig, efter mycket velande fram och tillbaka, för ACDSee Pro 8 framför Lightroom 6. Jag har Lightroom 5 och funderade på att uppgradera, men Adobes försök att tvinga in oss i prenumerationsfällan fick mig att till slut välja ACDSee. ACDSee försöker visserligen också pracka på oss prenumerationstjänster, men de är inte lika aggressiva i sina strävanden.

Det som talade mest emot ACDSee, i somras, var dess benägenhet att krascha av olika anledningar, vilket var anledningen till varför jag övergav ACDSee till förmån för Lightroom 2 för många år sedan.

För ett par månader sedan släpptes ACDSee Pro 9, men jag brydde mig inte ens om att ladda ner och testa den, vilket jag däremot gjorde igår och då föll valet på ACDSee Ultimate 9, den kraftfullaste versionen.

Vad gäller nyheter, så har jag faktiskt inte funnit något sensationellt i jämförelse med 8:an, men däremot har programmet inte kraschat en enda gång, trots att jag använt det ganska mycket sedan igår. 8:an kraschade ganska omgående efter lite hårdare hantering, exempelvis vid en markering av tusentals foton eller något annat som krävde längre processtider.

Är du intresserad av ett alternativ till Adobe’s Photoshop Lightroom, så tycker jag du ska ta dig en titt på senaste versionen av ACDSee. Pro-versionen räcker nog för de flesta och enda anledningen till varför jag överväger versionen Ultimate är för att jag fick ett erbjudande om att uppgradera till just ACDSee Ultimate 9 för knappt 500 riksdaler, vilket känns lockande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.