Bäst i test enligt Lundsberg

Bäst i test enligt Lundsbergs

Bäst i test enligt Lundsberg

Strykjärn har varit ett ”hett” ämne de senaste dagarna och det förvånar mig att ingen av testsidorna på nätet passat på att fråga vilket strykjärn som Lundsberg rekommenderar 🙂

Tyvärr kan jag inte komma på något direkt vettigt att skriva om i ämnet, men jag är inte förvånad över att nollning sker på Lundsberg eftersom det är ganska vanligt förekommande även i andra skolor, men jag trodde Lundsbergseleverna hade lite mer innanför pannbenet än att ägna sig åt något som mer påminner om tortyr än nollning.

Men jag antar att intelligens inte nödvändigtvis behöver stå i relation till tjockleken på föräldrarnas plånbok…

SvD

En kommentar

  • Slick

    Skolinspektionens agerande i Lundsberg är med mina ögon sett ett skrämmande exempel på maktmissbruk. Men med en socionom i toppen på skolinspektionen kan vi förvänta oss beslut som exempelvis kan baseras på tyckande, obekräftade rykten och en medfödd partiskhet. Det blir ungefär som när våra socialtjänster gör vårdnadsutredningar – de har ofta bestämt sig för utfallet innan utredningen påbörjas och sedan behöver de ju bara samla på sig lite fragment som kan stödja det tänkta utfallet. Detta framgår med all tydlighet när förvaltningsrätten uttalar sig om utredningen som skolinspektionen baserar sina uttalanden på.
    Vi måste inse att kvotering har sitt pris och nu har Lundsberg fått betala med råge. När skall kompetens få avgöra vem som skall befordras istället för som idag genusstatistik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.