Dags att deklarera

Från och med idag, den 20 mars 2012, kan man deklarera på nätet och framför allt – se ifall man får någon skatteåterbäring!

Verkar dock som att jag inte är den enda som försöker kolla huruvida jag får tillbaka några pengar eller ej. Vid 17:30-tiden verkar Skatteverkets hemsida vara överbelasta, eller så är det problem med mitt BankId, och det är nog snarare mitt BankId som strular.

Varenda år är det samma sak med detta förbannade BankId. Har BankId, E-legitimation eller vad de nu kallar skiten, från Nordea och svär lika mycket varje år. Att det ska vara så förbannat svårt för dessa förbannade banker att enas om en standard istället för att varenda bank ska ha sina egna korkade lösningar.

Så, efter fyra eller fem försök på Skatteverkets hemsida, så lyckades jag tillslut logga in. Det var faktiskt inte BankId-skiten som strulade den här gången, men jag tycker inte bättre om eländet för det. Att Skatteverkets sida är lite seg för tillfället har jag full förståelse för eftersom troligtvis väldigt många kommit hem från jobbet och kastat sig över datorn.

2 kommentarer

  • Dennis

    har Problem med mitt Telia e leg, kommer inte in heller.

  • Miltons Bitch

    Vad använder du för webbläsare? Jag kunde inte logga in med Google Chrome utan var tvungen att använda Internet Explorer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.