En lyckad helg

Min lilla Whiskysamling

Min lilla Whiskysamling

Jag har inte varit speciellt förtjust i Whisky tidigare, men sedan slutet av förra året har detta ändrats och jag är numera väldigt förtjust i Whisky.

Favoriterna så här långt är Laphroaig, Ardbeg och Lagavulin, men igår fick jag en 12-årig Old Pulteney av svärföräldrarna och det var en riktig pärla.

Laphroaig, Ardbeg och Lagavulin är rökiga sorter och eftersom jag gillar dessa, så antar jag att jag gillar rökig Whisky.

Kunde igår konstatera att jag även gillar andra sorter eftersom Old Pulteney också föll mig i smaken och den är inte det minsta rökig. Den är len som honung med en väldigt trevlig arom.

I fredags köpte jag en ny Whisky som jag inte testat tidigare; en 12-årig Bowmore och trots att den var klart godkänd, så tycker jag inte den kommer i närheten av Laphroaig och Ardbeg. Hade svårt att känna doften och smaken var lite tam, för att vara en rökig modell.

Fina Whiskyglas fick jag av min fru, så nu dricker jag inte bara gott, jag dricker även fint 🙂

Enköping har fortfarande vinterskrud

Enköping har fortfarande vinterskrud

Det har sålunda varit en väldigt trevlig helg. Igår hämtade jag ut mitt nya objektiv och efter lunch kom svärföräldrarna för att gratulera mig. Riktigt trevligt!

Idag var jag och sopråttan ute nästan tre timmar på förmiddagen och jag passade på att fotografera med mitt nya objektiv och jag kan nu konstatera att jag är väldigt nöjd med det.

Klarblå himmel över kraftvärmeverket

Klarblå himmel över kraftvärmeverket

Det är strålande väder och det känns lite fel att sitta inne framför datorn, så jag funderar på att släpa med mig råttan på ännu en liten utflykt. Måste ändå förbi lastbilen och starta upp den för att säkerställa att den går igång imorgon. Är lite osäker på hur batterierna är i den och vet inte hur mycket det är som drar ström, så bättre ta det säkra före det osäkra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.