Enköping utsatt för terroristattack

Terroristattack i Enköping

Terroristattack i Enköping

Vid 13:30 tiden torsdagen den 7 oktober, nådens år 2010, slog en tungt beväpnad terrorist till i Sveriges närmaste stad – Enköping.

Vittnen lyckades fånga terroristen på bild, men mannen är ännu inte identifierad, men både Säpo, CIA, FBI, NSA, FNA, PSI, DSI, KPI, KGB, GRU och många fler polisiära- och militära grupper jobbar 24 timmar om dygnet för att identifiera mannen, som just nu klassas som en av världens farligaste.

Under torsdagseftermiddagen cirkulerade rykten om att mannen var på väg mot Stockholm och mycket talar för att huvudstaden är terroristens nästa mål.

Huvudmålet i Enköping var med allra största sannolikhet järnvägsstationen, men den fruktade attacken misslyckades tack vare kommunens säkerhetsbarriär, bestående av kraftiga lyktstolpar och andra kraftiga stolpar, vars syfte givetvis är att stoppa attacker av det här slaget.

Strax efter den misslyckade attacken larmades Gatukontoret i Enköping som därefter kom att ha den centrala rollen i fallet.

Terroristen fångad på bild

Terroristen fångad på bild

Några ytterligare attacker skedde inte under torsdagen, men läget var spänt och man beredde sig på att en nytt försök skulle ske under fredagen, någonstans i Stockholm.

Tidigt på fredagsmorgonen larmades samtliga enheter i Stockholmsområdet efter tips om att den tungt beväpnade terroristen skulle befinna sig i Årsta.

Antiterroriststyrkan i Stockholm begav sig genast mot Årsta och vid 04:30 hittade man terroristens fordon tillbackad vid en godsterminal vid Årsta Partihallar.

Enligt säkra uppgifter skulle den misstänkte terroristen uppehålla sig vid terminalen för att lasta ombord antingen bomber eller möjligtvis kemiska vapen.

Undertecknad har fått tillgång till unika bilder, tagna av Antiterroriststyrkan på plats i Årsta.

Terroristlastbilen

Terroristlastbilen

Bilderna är tagna tidigt på morgonen med Antiterroriststyrkans specialkameror som kan se i mörker. Fotot ovan är taget när den misstänkte terroristen lämnar området där han förmodas ha lastat vapen av något slag.

Den oidentifierade terroristen

Den oidentifierade terroristen

Trots intensivt spaningsarbete har man ännu inte lyckats identifiera terroristen, men mycket tyder på att han är från Stockholmsområdet.

Enligt uppgifter från en säker källa, så ska mannen ha fått sin utbildning i Afghanistan, men det är ännu okänt huruvida han tillhör Al-Qaida eller någon annan terroristgrupp.

PS.
Avslutningsvis vill jag poängtera att hela det här inlägget är ett skämt. Det har inte förekommit någon terroristattack i Enköping utan hela inlägget bygger på en liten incident som skedde i Enköping i torsdags då Lillen backade på en lyktstolpe vid järnvägsstationen i Enköping.
DS.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.