Firefox 4 i slutet av året

Google Chrome

Google Chrome

Tommy K Johansson har skrivit ett inlägg om kommande Firefox 4 och efter att ha läst det, så bestämde jag mig för att ge Google Chrome ytterligare en chans.

Jag har kört Firefox i några år och innan det använde jag uteslutande Internet Explorer, såvida man inte ska blicka tillbaka till 1995 då det var Netscape Navigator som gällde.

Det som fick mig att överge Microsofts webbläsare var flikarna i Firefox och när Microsoft införde det i sin webbläsare, gick jag snabbt tillbaka till Internet Explorer, men bara för en kort tid. Sedan dess har det varit Firefox för mig och även Mozillas Thunderbird istället för Microsoft Outlook.

Jag kommer inte ge upp Thunderbird än så länge eftersom det inte finns någon bra ersättare, för Googles GMail är inget för mig. Jag må vara gammalmodig, men jag vill ha min mail lokalt på min egna dator. Jag har visserligen ett GMail-konto, men den mailen vidarebefordras till ett av mina POP3-konton, så jag loggar aldrig in på GMail.

Det här inlägget har jag skrivit i Google Chrome, så än så länge har jag inte använt programmet ordentligt, men jag ska försöka återkomma senare under dagen och meddela vad jag tycker.

Vad gäller Firefox 4, så hoppas man släppa det i november 2010 och en beta ska förhoppningsvis finnas tillgänglig redan i juni.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.