Googla på Fredagsmys

Lätt irriterat konstaterar jag att OLW lyckats väldigt bra med sin reklam ”Fredagsmys”.

Googlar du på ”fredagsmys”, så får du bland annat upp en Wikipedia-artikel som beskriver begreppet.

Där framgår att ”Vi som älskar fredagsmys” är den näst största, svenska, sidan på Facebook. Endast ”Solsidan” är större.

När jag växte upp var lördagsgodis det enda begreppet gällande godis och annat onyttigt, men numera finns alltså även fredagsmys. Inte undra på att vi går upp i vikt!

Vi äter mer och mer skit till vardags, både på jobbet, i skolan och hemma. Vi käkar chips, godis och dricker läsk som aldrig förr och nu har vi (OLW) dessutom lyckats få till ytterligare en dag som vi garanterat inte kan vara utan allt det goda, men onyttiga.

Själv försöker jag hålla nere på det onyttiga och jag har lyckats väldigt bra med läsken och ostbågar har jag inte ätit på ett par månader. Däremot slank det ner lite chips här om dagen, men det skyller jag på sonen som inte ätit upp sitt lördagsgodis (chips).

Hittills har jag dock lyckats hålla mig själv och ungarna borta från fredagsmys, men det känns bara som en tidsfråga. Båda barnen frågar med jämna mellanrum, på torsdagar, om vi ska ha fredagsmys…

Ex, DN, Ex1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.