Jordens undergång 2012

Mayaindianernas kalender bygger på astronomiska observationer

Mayaindianernas kalender bygger på astronomiska observationer

Eftersom jorden inte gick under den 21 maj 2011, som Harold Camping förutspått, så kanske domedagsprofeten slår till med 2012 istället, precis som Mayaindianerna förutspådde för över 1.000 år sedan.

Mayakalendern slutar nämligen den 21 december 2012 när jorden och solen befinner sig i perfekt linje i vår galax ”ekvator” och enligt Mayaindianerna kommer detta innebära slutet för den jord vi känner.

Man kan tro att Mayaindianerna var ett gäng flumskallar, men så är icke fallet. De lyckades räkna ut saker och ting som vi inte begrep för 20 år sedan och kunde bland annat räkna ut att vi kretsar kring ett svart hål, något som vi först begrep på 90-talet.

Jag tror förstås inte att jorden kommer gå under 2012, men jag är ganska säker på att det kommer skrivas en hel del om det och diverse domedagsprofeter kommer slå på stora trumman angående den 21 december 2012.

I ett tidigare inlägg undrade jag varför det är så populärt med domedagsprofetior och jag börjar alltmer misstänka att många av domedagsprofeterna tjänar pengar på sina domedagsprofetior. Inte så att folk betalar pengar för deras profetior utan genom att många ansluter sig till dessa domedagssekter.

Det finns gott om sekter och gemensamt för många av dessa sekter är att jorden ska gå under och att endast medlemmarna i respektive sekt kommer att överleva. Hur sekterna suger pengar från sina medlemmar skiljer sig från sekt till sekt, men att medlemmarna betalar pengar i någon form är vanligt förekommande.

Ex, Ab

3 kommentarer

  • Mini

    Läg av dem har sakt 2000 sen 207 sen 2011 nu 2012 år 21 dec låt den här vara tro bara på gud lek inte med folk

  • Mini

    Läg av dem har sakt 2000 sen 2007 sen 2011 nu 2012 år 21 dec låt den här vara tro bara på gud lek inte med folk låt folk för att tänka framåt för sina barn och livet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.