Kryssning till Tallinn med Baltic Queen

Shine stod för underhållning ombord på Baltic Queen

Shine stod för underhållning ombord på Baltic Queen

I helgen var jag och Lillen iväg på kryssning till Tallinn för tredje gången, den här gången med fartyget Baltic Queen. En riktigt trevlig resa!

Vädret var ganska bra, men framför allt, så kunde man sitta ute på soldäck – under tak. Detta kan man inte göra på Victoria och Romantica, så blåser det, regnar eller är lite kyligt, så får man hålla sig inomhus. På Baltic Queen kan man sitta ute om det är någorlunda temperatur eftersom man är skyddad från både regn och vind. Ett stort plus eftersom det är väldigt trevligt att sitta ute när man passerar Stockholms skärgård.

För underhållningen stod bland annat Shine och det gjorde dem riktigt bra.

Den här gången höll vi oss dock till fartyget hela resan. I Tallinn var vädret blandat, men det såg värre ut än det var, men vi ville inte chansa. Mörka regnmoln dansade över himlen, men ändå kom det inte speciellt många droppar. Men vi var ju iland förra resan och det var ju inte Tallinn vi åkte på kryssning för 😉

Buffén var inte lika bra som på tidigare kryssningar – alldeles för mycket fisk och skaldjur som jag vägrar vidröra, men för den som gillar det, så var det nog en 10-poängare. Efterrätterna bestod dock av allt annat än fisk och skaldjur och fick sålunda högsta poäng.

Det blev inte alls många foton ombord den här resan. Hade bara med mig kameran första kvällen och av någon konstig anledning hade jag lyckats ställa in kameran lite tokigt, så det som blev fotat blev inte heller speciellt bra. Men jag tror inte det hade något med ölkonsumtionen att göra 😉

Lillen sjunger karaoke

Lillen sjunger karaoke

Lillen var uppe och sjöng karaoke två gånger på lördagen och det blev en succé. Flera personer kom fram och gratulerade honom och tyckte att han var bäst på scen. Själv tycker jag han var bättre på förra resan (bilden ovan), men det betyder ingalunda att det var dåligt den här gången. Han är en stjärna, inget snack om saken!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.