Lillen på Radio Stockholm (103,3)

Christer ”Lillen” Wigström blev i onsdags intervjuad av Sveriges Radio Stockholm (103,3).

Lillen på Radio Stockholm

Lillen på Radio Stockholm

Dessvärre missade jag hela intervjun då jag var inne på ICA Årsta och lastade upp mitt Väddö-lass.

Inte hann jag föreviga själva mötet heller, men jag hann åtminstone få en glimt på slutet och det är väl bättre än inget.

Är väldigt imponerad av Lillen när det gäller sånt här. Han är inte rädd för att stå på scen inför flera hundra människor, ställa upp på en radiointervju som säkert 100.000 människor hör och inte är han rädd för att ringa och snacka med varken radio eller TV heller.

Men det mest imponerande med Lillen är hans otroliga energi. Han jobbar heltid på KoF, men ändå orkar han med en hel revy och det handlar inte bara om träningar och föreställningar. Han lägger ner nästan lika mycket tid, om inte mer, bakom scen. Det är allt från programblad och hemsida till scenbygge.

För ett år sedan drog han igång en revy, helt själv – Trosarevyn. Han jobbade heltid på DHL och fixade allt med revyn på fritiden. Helt otroligt! Succé blev det förstås också och jag hade förväntat mig en fortsättning, men olika omständigher satte käppar i hjulen för detta.

Årets uppsättning av Huddingerevyn har blivit en succé och ikväll spelas sista föreställningen och sedan är det dags att börja ladda batterierna inför nästa års revy. Personligen hoppas jag Lillen tänker om vad gäller Trosarevyn och bestämmer sig för att dra igång en egen revy – igen.

En kommentar

  • Inger Bodin-Ejder

    Även jag hoppas att Christer startar upp sin revy i Trosa igen. Där fanns själ och hjärta och stora utvecklingsmöjligheter. Publiken i Trosa var oerhört motiverade och glada över sin revy. Lycka till!

    Hälsningar Inger Bodin-Ejder

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.