Trändig outfit

Det är väldigt populärt med mode och många är det som bloggar om just mode. Dessutom tjänar många av dessa skapligt med pengar på sitt bloggande och eftersom jag själv är sugen på att tjäna en slant på mitt bloggande, så tänkte även jag ge mig in på just detta område.

Praktiska och sexiga shorts av senaste snittet

Praktiska och sexiga shorts av senaste snittet

Shorts är absolut inne nu under sommaren och detta av anledningen att det är förbannat varmt ute och då lämpar sig shorts väldigt väl. Shorts rekommenderas inte under de kalla månaderna av året, men det finns säkert tillfällen även då.

Som du ser, så är det ett riktigt läckert par shorts jag tagit fram och modellen togs fram någon gång runt 2006 eller däromkring. Åtminstone tror jag att jag köpte dom runt det året och dom har hängt med bra sedan dess.

Praktisk skönhet

Praktisk skönhet

Förutom att dom är väldigt snygga, så är dom även väldigt praktiska. Jag har dom på jobbet varenda dag (under den varma delen av året) och även på fritiden – åtminstone innan frun upptäcker det.

Fickorna är lättåtkomliga även om ”locket” mest är i vägen, men det kan fällas in och håller sig ganska bra på plats. Annars kan man sätta fast locket med kardborrefästena, men då får man kämpa med detta varje gång man ska ha i eller ur något ur fickan.

Det finns även en smidig ficka för mobiltelefonen, men är du väldigt aktiv, så finns risken att telefonen hoppar ur. Jag har således telefonen i den vanliga byxfickan och har istället en snygg penna i mobilfickan. Pennan kommer förresten från Gripsholms Värdshus, så även där är det kvalité ut i fingerspetsarna.

Kvalitétsmärke

Kvalitétsmärke

Märket borgar förstås för högsta kvalité och nog håller dom hög kvalité alltid. Vet inte hur många gånger dom åkt i tvätten och ändå behåller dom sin tjusiga form. Modellen finns i andra storlekar, om du inte är fullvuxen…

Tål att tvättas

Tål att tvättas

När jag fotade plagget upptäckte jag att det även fanns en illustrerad bild som visar hur plagget ska tvättas och torkas, men det är här en av fördelarna med högkvalitativa produkter kommer fram. Jag har tvättat i 60 grader åtskilliga gånger och torktumlat varenda gång, så det är inget att oroa sig för. 40 grader tror jag endast är någon form av miljösvammel.

Tydligen ska man även stryka plagget, men det har jag då aldrig gjort och det har det inte tagit någon som helst skada av heller. Skulle nästan vilja kalla plagget för strykfritt.

Den överstrukna triangeln har jag ingen aning om vad den betyder, men kanske att man ska passa sig för att dricka vin i samband med att man bär plagget?

Tröja

Inget modelejon går omkring med bar bringa – så heller inte jag. Till dessa läckra shorts har jag en matchande tröja, eller T-shirt som vi säger i branschen.

Snygg V-ringad T-shirt

Snygg V-ringad T-shirt

T-shirt med snyggt, sexigt V-ringat hål för huvudet är troligen det senaste från Paris och givetvis har jag denna modell. Färgen är mörkblå och matchar sålunda både penna och shorts.

100% kvalité

100% kvalité

Som du ser på symbolerna för tvättinstruktionerna, så håller även detta plagg absolut högsta kvalité och det tål att torktumlas gång efter gång, i flera år. Just det här plagget är relativt nytt, så det har nog inte tvättats mer än ett tiotal gånger och håller sålunda absolut nyskick.

Strykfritt med liv och rörelse

Strykfritt med liv och rörelse

Jag vill absolut avråda dig från att stryka detta plagg då det endast ger ett stelt och livlöst intryck. Dessutom gör du av med onödig energi om du använder strykjärn och det är inte bra för miljön.

Special kollektion

Special kollektion

Just den här T-shirten kommer från en special kollektion som Kyl & Frysexpressen har beställt, så den finns inte tillgänglig i handeln för vanligt folk, men tack vare mina kontakter inom branschen, så kan jag eventuellt få fram ett par extra exemplar för den som verkligen vill. Hör av dig!

Sådär, då var första posten om mode klar och jag kan förhoppningsvis luta mig tillbaka och börja räkna pengar 🙂

KRAM!

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.