Chatta på Facebook medan du surfar

Inloggad på Facebook med nya Firefox 17

Inloggad på Facebook med nya Firefox 17

Nya Firefox 17 integrerar Facebook direkt i webbläsaren genom ett enkelt tillägg, Messenger för Firefox, som du kan aktivera på http://www.facebook.com/about/messenger-for-firefox.

Är du beroende av Facebook och loggar in med jämna mellanrum för att se vad som hänt, så är det här tillägget ett måste för dig.

Den stora fördelen är att du inte behöver ha en separat flik öppen för Facebook utan istället har du ett verktygsfält för Facebook uppe i webbläsarens högra hörn där du får upp händelser, vänförfrågningar och liknande.

Nackdelen, för dig som inte är lika beroende av Facebook, är att du riskerar att bli mer beroende eftersom du med hjälp av det här tillägget blir notifierad så fort något av ”intresse” sker.

Chatta på Facebook oavsett var du är

Chatta på Facebook oavsett var du är

En annan fördel är att du kan ha Facebooks sidebar för chatten igång oavsett på vilken sida du surfar, så du kan chatta med dina Facebook-kontakter även fast du är inne på ex. Aftonbladet.

Mozilla Firefox 17 kan du ladda ner från Mozillas hemsida.

Uppdatering 2012-12-01 16:15

Se till att du laddar ner den svenska versionen, om du vill ha svensk rättstavning eftersom den engelska versionen inte har svensk rättstavning och det finns ingen svensk ordlista att ladda ner heller.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.