Spix förbannelse väckt till liv igen

Det är nästan så jag ångrar att jag gick över till spix-domänen, med tanke på att jag strax efter ompekningen och bytet av domän upptäckte att det var problem att få domänen indexerad av Google.

Inte för att det är jätteviktigt att sidorna blir indexerade, men det är väldigt viktigt för mig att veta varför de inte blir det och det är något jag suttit och försökt ta reda på de senaste timmarna, utan att komma fram till något konkret.

Jag har mina aningar, men eftersom jag inte är säker, så valde jag att ta till en ganska drastisk åtgärd – jag skapade en underdomän, www.spix.nu, och pekade om www-adressen dit.

Det är nästan så jag får magsår av allt ompekande av domäner hit och dit, så jag hoppas innerligen att detta ska lösa problemet.

Under alla åren med Spix har det hela tiden varit något strul med någonting. Antingen med hemsidan, programmet eller något annat och det var något som stressade mig fruktansvärt.

Fick jag ett supportmail mitt i natten, så gick jag inte och lade mig förrän jag löst problemet – och nog löste jag problemen, även om jag fick vrida ut och in på mig själv och hoppa över sömnen. Men, jag fick väldigt ofta beröm av kunderna för snabb och effektiv support och väldigt många blev positivt förvånade när de fick svar en halvtimme senare, mitt i natten på en lördag.

Men, det var allt detta strulande och stressande under flera år som gjorde att jag tillslut gav upp och lade ner hela projektet. Det ångrar jag inte en sekund och faktum är att jag inte ångrar beslutet att väcka liv i spix.nu heller, men den här gången håller jag mig till bloggandet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.