Mindre trafikolycka vid Akalla

Undra hur många bilar som snurrat, hamnat i diket och krockat den senaste veckan?

Även fast vi har snö varje år, så verkar detta komma som en överraskning för väldigt många och inte har dom vett att anpassa vare sig avstånd eller hastighet utan det ska gå undan, precis som vanligt.

Under dagens arbetspass lyckades jag få upp kameran och fota ett av tillbuden. Såg ytterligare en som gled av vägen (utan några skador som tur var) och ett antal som var väldigt nära att glida av, men som hade turen med sig.

Personbil som snurrat

Förutom lite plåtskador, så ledde denna incident endast till sedvanliga köer, dock bara från vårt håll. Annars är det ju vanligt med tittköer, men det verkade inte inträffa den här gången.

Själv lyckades jag ta mig fram utan några som helst problem idag. Var lite orolig för att jag skulle fastna vid butikerna, men det gick bra. Verkar vara ganska bra grepp i däcken. Däremot har jag haft problem med belysningen på kärran under dagen. Blinkersen har inte fungerat alls vilket givetvis ställer till det enormt när man ska byta fil, svänga etc. men som tur var så var det inte så mycket trafik, så det har gått bra.

Under sista svängen på eftermiddagen, dog belysningen helt på kärran, men då hade jag inte långt kvar till Kallhäll där jag hängde av skiten och fortsatte till Vallentuna med enbart bilen. När jag kom tillbaka och kopplade ihop, så funkade belysningen igen.. Ska in på verkstaden imorgon och få det åtgärdat.

Nej, nu är det dags att käka lite…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.