Nytvättat får

Det svarta fåret

Det svarta fåret

Här om morgonen möttes jag av den här synen när jag kom till lastbilen. Min lilla Scania, omgiven av tre hemska Volvo-lastbilar! Vi kände oss aningen utanför 🙂

Idag var det en röd dag, men jag har ändå jobbat eftersom COOP-butikerna ska ha leverans som vanligt. Eftersom det är en röd dag, så är det tillåtet att parkera på de flesta lastzoonerna och detta var något som oroade mig en aning, men det visade sig att det inte var några som helst problem – tvärtom! Jag har inte varit med om så lite bilar på gatorna någon dag tidigare, så det blev en angenäm dag med leveranser runt om på Östermalm och Lidingö.

Väl tillbaka på firman passade jag på att tvätta av bilens skåp invändigt och sopa ur släpet.

Scanias tvätthall i Kallhäll

Scanias tvätthall i Kallhäll

På hemvägen passade jag på att slinka förbi Scania i Kallhäll och tvättade av hela ekipaget.

Aggregatet på bilen läcker diesel igen, så hytten ser ut som en smutsig hora efter en dag eller två, men nu ser hon ren och fräsch ut för stunden. Ska försöka ta mig förbi en verkstad i nästa vecka för att få läckaget åtgärdat.

När jag parkerade upptäckte jag att en stänkskärm lossnat på dollyn och hängde dels över däcket och dels under vagnen. Ren tur att skiten inte slets bort helt på motorvägen och landade på någon personbil!

Med hjälp av många svordomar och kraftigt övervåld lyckades jag sparka bort hela skiten, så nu ska jag bara få tid på en annan verkstad för att få tid en ny skärm.

Är det inte det ena, så är det det andra, som flickan sa när hon blödde näsblod 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.