Felkoder, felbeskrivningar och felkodsläsare

Läs av bilens felkoder med en felkodsläsare

Läs av bilens felkoder med en felkodsläsare

Jag får ganska många besökare från Google som har bilproblem och då främst med någon Citroën och det beror förstås på att jag skrivit några inlägg om just Citroën. Det är inte de mest positiva inläggen om Citroën, men trots det, så är jag åter Citroënägare.

Det är även därför som jag under helgen skrev ihop två enklare funktioner där den ena listar en massa felkoder som man kan läsa av i en bil med hjälp av en felkodsläsare och den andra är en lista med personer som har Citroëns felkodsläsare Lexia.

Om sidan med felkoder och dess felbeskrivningar blir populär, så har jag tänkt bygga vidare med kommentarsfunktioner, så man kan kommentera/diskutera respektive felkod/felbeskrivning. Tanken är att bygga upp en databas med information om respektive fel, så man lättare kan felsöka och åtgärda fel på sin bil.

I vilket fall som helst – listan med felkoder hittar du under ”Bilens felkoder” och personer med en Lexia felkodsläsare för Citroën hittar du under ”Lexia”.

Citroëns diagnosverktyg Lexia

Citroëns diagnosverktyg Lexia

Har du själva ha en Lexia felkodsläsare och är intresserad av att hjälpa andra Citroënägare, så är du hjärtligt välkommen att registrera dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.