iPhone 5 kommer i september

Rykten gör gällande att Apple kommer visa upp den efterlängtade iPhone 5 den 12 september 2012 och nio dagar senare, den 21 september 2012, ska den finnas tillgänglig i handeln.

Hade det inte varit för det höga priset, så hade jag nog övervägt att köpa en iPhone 5.

Som jag skrivit flera gånger tidigare, så har jag ändrat uppfattning om Apple sedan jag läste biografin om Steve Jobs och det är just därför som jag börjat fundera på att köpa en iPhone.

Är dock väldigt nöjd med min HTC Desire Z med Android och ser ingen egentlig anledning att byta eller skaffa en annan telefon, mer än av sedvanlig nyfikenhet, så den får nog hänga med ett tag till.

Det jag är mest lockad av med iPhone är föreningen av konst och teknik, just det som Steve Jobs var en mästare på och som utmärkt det mesta som Apple släppt. Det som ”avskräcker” är inlåsningen, som också var en av Steve Jobs specialiteter.

Förutom att jag redan har en bra telefon som jag är väldigt nöjd med, det höga priset och inlåsningen som är ett faktum med iPhone, så finns det ytterligare en faktor som får mig att avstå, eller åtminstone vänta, med köp av en iPhone – nyfikenheten på en telefon med Microsofts Windows 8.

Skulle vara väldigt intressant att få jämföra en telefon med Windows 8 och en iPhone. Får mig att tänka på Skönheten och Odjuret, där Odjuret givetvis är Microsofts fruktansvärt fula gränssnitt Metro.

SvD, SvD1, SvD2, SvD3

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.