Smarta telefoner verkar sakna telefon

Smarta telefoner verkar sakna telefon

Smarta telefoner verkar sakna telefon

Jag har haft min HTC Desire Z i över ett halvår nu och jag är väldigt nöjd med luren förutom vad gäller själva ”telefonen”. Den är oduglig som telefon, åtminstone om man använder Bluetooth. Att skriva SMS utan att titta på skärmen eller tangentbordet är också hopplöst, men utan tangentbordet, så hade det varit i princip omöjligt.

Att prata i telefon med den här smarta telefonen är inte roligt. Ljudet är burkigt och skrapigt. En billig Nokia för några hundralappar fungerar bra mycket bättre och faktum är att jag övervägt att skaffa någon billig, dum, telefon för att ha att prata i, men eftersom min ständiga samtalspartner Lillen också har en smart telefon, så spelar det ingen roll.

Om det är min eller Lillens telefon som suger röv vet jag inte, men han upplever samma burkiga och skrapiga ljud som jag, så jag misstänker att bägge telefonerna är lika dåliga på just telefondelen.

Uppdatering 2012-02-08

Det är inget som helst fel på varken min eller Lillens telefon. Det var de nya Bluetooth-headseaten vi införskaffade som sög apröv! Sony Ericsson VH410 heter modellen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.