Tjäna mer pengar på iPhone

Eftersom jag inte äger någon iPhone vet jag inte hur det ser ut på appmarknaden, men av det lilla jag sett, hört och läst, så verkar det vara betydligt vanligare med betalappar till iPhone.

Med tanke på att Apples produkter i regel kostar mer än motsvarande produkter från konkurrenterna, så förvånar det mig inte att iPhone-användarna är beredda att betala även för appar, åtminstone i högre grad än Android-användarna.

I vanliga fall är det väldigt dyrt med Appleprodukter, men när det gäller appar, så kostar dessa i regel bara några tior och det är ju inte speciellt mycket jämfört med vad användarna är vana att betala.

Har även läst att apparna till iPhone generellt håller högre kvalité, speciellt grafiskt. Kan dock inte uttala mig om detta eftersom jag inte har någon iPhone, men det skulle ju ytterligare förklara varför användarna är beredda att lägga ut några tior.

Jag är ganska övertygad om att pengar är en väldigt bra morot för utvecklarna, så tjänar en utvecklare pengar på sin app, så är h*n nog också mer benägen att lägga ner tid på att utveckla och förfina den.

I skrivande stund är det följande appar som är populärast till iPhone.

DN

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.