Ett sista namn- och domänbyte på gång

Bloggen kommer göra ett sista namnbyte inom de närmsta timmarna och åter byta adress. Bloggen byter namn till Spix och hamnar under adressen www.spix.nu.

Anledningen är att jag efter flera år fått tummen ur röven och flytta min gamla domän spix.nu från Surftown till Loopia, där jag haft den här bloggen sen start.

Att jag inte kommit mig för att flytta spix.nu till Loopia förrän nu beror på ren lathet, men nu är det äntligen på gång.

Spix var mitt första projekt som jag drog igång runt -99 och det inleddes med Spix Recept som följdes upp av Spix Kokbok.

Spix Recept var ett nyhetsbrev där jag skickade ut matrecept ett par gånger i veckan till alla prenumeranter som uppgick till åtskilliga tusen.

Runt 2000 skrev jag ihop ett Windowsprogram, Spix Kokbok, som jag sålde till väldigt många av Spix Recepts prenumeranter och till en massa andra.

Spix Kokbok sålde i några år, men det blev aldrig någon större succé, vilket jag enbart skyller på bristande erfarenhet från min sida.

Bägge projekten, Spix Recept och Spix Kokbok, är nerlagda sedan flera år tillbaka och detsamma har gällt för domänen spix.nu som jag nu ska väcka liv i igen, men nu kommer Spix uteslutande handla om bloggen Spix.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.