Sökmotoroptimering

Som jag skrev i mitt förra inlägg, så har jag genom mitt senaste projekt, Skrattverket, börjat ägna lite mer intresse åt det här med SEO,  sökmotoroptimering.

Trots flera års programmerande av hemsidor, så har jag inte ägnat speciellt mycket tid åt det här med sökmotoroptimering och det kan jag väl inte påstå att jag gjort nu heller, men jag har åtminstone börjat läsa lite om det.

Förutom att jag läst en del, så har jag börjat anpassa vissa delar av www.skrattverket.se för att, förhoppningsvis, uppnå ett bättre resultat på Google, den enda sökmotorn som jag är intresserad av att optimera mot.

Har du en egen hemsida eller blogg, så är du säkert intresserad av hur du kan få en bättre placering i Google och det första du ska göra är att lär dig mer om sökmotoroptimering.

Jag har skrivit ett par artiklar om grunderna i SEO, mest för att bättre pränta in informationen  i min egen skalle, men det finns massor av artiklar och forum på nätet som behandlar ämnet sökmotoroptimering ur alla tänkbara perspektiv.

Du hittar artiklarna i menyn överst på sidan eller via länken nedan:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.