Muslimsk hjälte dödar terrorist

Med anledning av den första och enda kommentaren till mitt förra inlägg, kan jag inte låta bli att skriva ytterligare ett litet inlägg gällande gårdagens terrorattack.

Kommentatorn Mehiel skriver: ”Om svenskarna blir dör i dessa heliga attacker utav muslimska hjältar så får de fan skylla sig själva.”

Ja, vad ska man säga? I gårdagens attack dog en enda person – terroristen – dödad av en, enligt Mehiel, muslimsk hjälte 😉

Tydligen är Mehiel inte ensam om att hylla den muslimske hjälten. På Facebook har det startats en sida som hyllar hjälten och det är ju lite smått skrattretande med tanke på attackens resultat.

Men, skratta bäst som skrattar sist, som det brukar heta. Den här gången slutade det ganska väl, men risken finns att nästa(?) attack blir mer förödande, så jag ska låta bli att skämta mer i detta ämne.

SvD1, SvD2, SvD3, SvD4, DN1, DN2, DN3, DN4, DN5, DN6, DN7, SvD5, SvD6, SvD7, SvD8, DN8, DN9, SvD9, SvD10, SvD11

4 kommentarer

 • isira

  det är mycket konstig att han valde lugnaste hörnet av gatan och själv var inte i bilen utan utanför bilen – det stämmer inte. Om han ville spränga sig själv då skulle han sitta inne i bilen. Det kan bli mistänkar att labil kille var utnytjad och sprängd av andra som instruerade o använde han – sprängd då de ville ta bort vitne. Troligt att den unge mannen varit primitiv och därför passade för ngn mål att bli utnytjad och eliminerad som vottne. de tidigare s.k. terror dod som i london tunnelbana var arrangerade av mossad, även flygplan kapningar visade sig var genomförd av iklädda i muslimiska kläder israeler med israelisk pass till o med. Kan vara ngn försöker skapa mera hat och ännu mera samh. åtstramning åt viss håll. Killen kan varit lyrad till att när han trycker på knappen som var plaserad på magen så sprängs bara bilen som han trodde bli manifestation för missnöje och de som organiserade detta inte meddelade han att knappen okså spränger han själv i mågen till döds. Sedan om man skulle välja större aktion så kunde han välja annat plats -tom vid Nobel fest och mera åskodare- för att tänka logiskt så det stämmer inte helt i bilden – kille var utnytjad och eliminerad –

  även s.k. gruppen Abu Nidal som opererade under 80 talet med div spräng attentat var samlad av arabiska judar o ngra primitiva dummisar och ledes direkt av mossad, lika som så kallad al-quida där även bush affars kompanjons som som var använd som bulvan virtuell figur för virtuellt false verksamhet o som förknippades o länkades till alla misnöjda rörelser i okuperade o krig omfattade länder o som hade ingen samband med vrandra – rent virtuellt verksamhet med tom internet sidan som obehindrad talade till i global media brus under CIA beskydd

 • Storskrattar'n

  Fortsätt skämta du, Miltons Bitch. Det finns nog inget som irriterar dessa galningar som utför terrordåd, vare sig de är islamister, nazister, kommunister eller huliganister, som att inte bli tagna på allvar.

  Isira, jag väntade bara på att någon skulle se sanningen. Klart att det är Mossad som ligger bakom. Det var också Mossad som utförde hjärnbytet på dig och satte in en valnöt i ditt huvud.

 • Apan

  Wow isira, jag är imponerad hur du kunde samla nästan alla irrationella konspirationsteorier i två paragrafer. Foliehatt på!

 • Enlightened

  Isira: lilla stackars analfabet… Kan inte annat än tycka synd om dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.