Wake Up Light från Centrum

Köpte en så kallad Wake Up Light på NetOnNet i fredags och trots att jag inte hade några större förhoppningar på produkten, så blev jag besviken.

Centrum CRW-500 Wake Up Light

Lampan, som är själva grejen med denna typ av väckarklocka, lyser upp ungefär lika mycket (lite) som ett värmeljus, fast med ljusare sken.

Det finns olika naturljud såsom havsljud, fåglar som sjunger och ett par andra och ljudet var faktiskt riktigt bra.

Själva prylen väger för lite, så ska man trycka på någon knapp måste man hålla i hela klockan.

Det finns ingen riktig snooze-knapp heller utan det är en av de små knapparna i fronten. Inte lätt att hitta rätt knapp om man är borta i skallen på morgonen…

Displayen är bra, men man måste titta lite snett uppifrån för att se vad det står och det drar ju ner betyget, men tittar man ur rätt vinkel, så är den riktigt bra.

Vaknar man på natten, så ser man inte klockan då displayen är nersläckt. Man måste trycka på någon knapp för att tända displayen.

Har dock inte använt klockan någon gång utan konstaterade efter ett snabbt test att den nog inte är så mycket att hänga i granen, så det blir till att lämna tillbaka imorgon efter jobbet. Funderar dock starkt på att köpa en annan modell från Philips.

Centrum CRW-500 Wake Up Light heter den här modellen och den kostade 199:- på NetOnNet, så det är ju inte mycket pengar det handlar om, men det känns trots det som bortkastade pengar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.