Gratis antivirus från Panda

Panda Cloud Antivirus är gratis och sköter sig självt i bakgrunden

Panda Cloud Antivirus är gratis och sköter sig självt i bakgrunden

Här om dagen kom jag på att jag inte hade något antivirusprogram installerat på min bärbara dator med Windows 8, så jag började Googla efter det populäraste eller bästa gratis antivirusprogrammet för tillfället.

Det visade sig leda till samma djungel som jag hamnat i varenda gång jag sökt efter antivirusprogram och jag tröttnar ganska snabbt.

Förr hade varje företag – av antivirusprogram – ett program, men idag har företagen en hel radda program, paket eller vad de nu kallar dem. Jag förstår inte syftet med att ha flera olika program och paket, men jag antar att det är en försäljningsgrej.

Jag var inne på F-Secure, Norton och Kaspersky, men blev så irriterad över röran av program och paket, så jag letade istället upp Pandas Cloud Antivirus, som är helt gratis.

Panda har förstås också flera olika program och paket, men jag är bara ute efter ett antivirusprogram och på min stationära dator har jag kört med Panda Cloud Antivirus i över ett år och det har fungerat felfritt.

Den största fördelen med Panda Cloud Antivirus är att efter installationen, så behöver jag inte se det mer. Det sköter sig helt och hållet självt i bakgrunden och ploppar inte upp i tid och otid. Det är även väldigt resurssnålt och att det är gratis är förstås inte heller någon nackdel.

Panda Cloud Antivirus kan uppgraderas till ”Pro” för 299 riksdaler och då får du även tillgång till en brandvägg och lite annat. Jag nöjer mig med gratisversionen både för min stationära och bärbara dator.

Du kan ladda ner Panda Cloud Antivirus från http://www.cloudantivirus.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.