COOP Frysterminal Enköping

COOP Frysterminal Enköping

COOP Frysterminal Enköping

Nu har COOP’s nya frysterminal i Enköping slagit upp portarna och jag var där och kikade idag för att se hur det ser ut.

Det ser ut att vara en fin terminal, men jag blev lite besviken när jag såg hur gårdsplanen såg ut framför portarna längst till höger i bild. Blir inte roligt att ta sig in om det står långtradare tillbackade i någon av luckorna direkt före de bortersta luckorna till höger – det blir högerbackning. Möjligtvis finns det mer utrymme till höger när snön försvinner. Det återstår att se.

Det hade givetvis varit att föredra öppen yta till höger om portarna (sett från min kameraposition), så man skulle kunna vänsterbacka in i samtliga luckor, men antagligen var det ingen som frågade en chaufför hur de skulle utforma planen…

Det finns heller inga linjer att gå efter vilket är lite märkligt med tanke på att man målat parkeringsrutor på personbilsparkeringen…

Nästa problem gäller uppställning av släpet när man ska lasta bilen… Var ska man göra av släpet under tiden? Framför portarna, så det blir mindre plats för nästa långtradare som ska backa till, eller ska man backa in både bil och släp samtidigt, så alla andra chaufförer som kommer dit börjar gnälla om att man tar upp två platser?

Eftersom luckorna på framsidan är numrerade 11-23, så förmodar jag att det finns luckor även på baksidan och kanske ser det bättre ut där. Grindarna var stängda idag, så jag har inte haft möjlighet att undersöka saken.

Luckorna ser dock bra ut, på det här avståndet och jag misstänker att man kan backa till och öppna dörrarna på insidan.

Är även nyfiken på vad den långa utstickande byggnaden längst till vänster i bild är till för…

Tillbaka till bil 170...

Tillbaka till bil 170...

Trots att allt inte verkar perfekt på COOP’s nya frysterminal, så ser jag fram emot att få börja köra där om några veckor och det blir med min gamla bil och kärra. Att bli stationerad i Enköping är helt underbart! Kommer ha mindre än 10 minuter till jobbet och så nära har jag aldrig någonsin haft till jobbet.

Än så länge har jag inte den blekaste aning om vilka butiker jag kommer köra, men det får jag nog reda på relativt snart.

Med tanke på att jag ska börja köra för COOP, så får jag nog överväga att börja handla mer på COOP Forum i Enköping. Ligger ju dessutom bra till, med tanke på Systembolaget 😉

Uppdatering 2011-03-06:

Vägbeskrivning till COOP Frysterminal i Enköping

Vägbeskrivning till COOP Frysterminal i Enköping

För att hitta till COOP Frysterminal i Enköping, sväng av motorvägen vid Uppsala-avfarten och sväng in mot stan. Ta första vänster och sedan första vänster igen.

Följ vägen några hundra meter tills du kommer till en 90-graders högerböj med en mindre väg som leder åt vänster, men följ vägen åt höger. Frysterminalen ligger ett par hundra meter längre fram på vänster sida.

6 kommentarer

 • Pingback: Stormvarning - Miltons bitch

 • Pingback: Coop frysterminal i Enköping - Miltons bitch

 • Oscar

  Var i Enköping ligger det?
  Ska själv dit o lossa i morgon (måndag) men det vore enklare om man vet vart man ska. 😉

 • Sväng av motorvägen vid Uppsala-avfarten och sväng in mot stan.

  Sväng första vänster, vilket är drygt 100 meter från motorvägen.

  Ta åter första vänster efter ett par hundra meter och följ denna väg tills du kommer till en 90-graders högerböj med en liten väg som leder åt vänster. Följ vägen åt höger, så ligger COOP Frysen ett par hundra meter längre fram på vänster sida.

 • Pingback: Första veckan på COOP Frysen - Miltons bitch

 • Oscar

  Hej igen och kul att träffas!
  Synd bara att godsmottagaren var så stressad samt att det var kö till luckorna så vi inte hann prata mera.
  Vi har ju flera samstämmiga saker: a900, yrket, HTC + säkert något mer. 😉

  Har du lust att skicka något mail så har du en av mina adresser medskickat.

  Kör snyggt!
  Oscar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.