Nu börjar semestern

Ingen semester för 180

Ingen semester för 180

Igår, fredag, jobbade jag min sista dag innan semestern och det kommer dröja fyra veckor innan jag kör lastbil igen. Det är med blandade känslor som jag går på semester och det beror givetvis på att jag är orolig för hur det ska gå med bilen, men det går förhoppningsvis över om ett par dagar.

Jag har gjort vad jag kunnat för att hjälpa min sommarvikarie, men det kommer nog bli tufft för honom då han inte hittar i Stockholm speciellt bra. Vi har dock åkt runt till varenda butik som jag levererar till och han har varit med och lastat och lossat och får förhoppningsvis grepp om det hela inom ett par dagar.

Igår lät jag vår fordonsansvarige går runt hela ekipaget för att själv se att bilen är skadefri och att eventuella skador på bilen om fyra veckor, inte är orsakade av mig. Han brukar ofta påstå att chaufförerna skyller på andra chaufförer som kört bilen när ordinarie chaufför varit ledig eller sjuk.

Små repor efter utstickande grenar på Nytorgsgatan

Små repor efter utstickande grenar på Kocksgatan/Nytorgsgatan

Bilen fick ett helt nytt skåp i vintras och har nästan inga skador alls, förutom några irriterande repor efter grenarna på Kocksgatan 48 i Stockholm som hänger ut utanför trottoaren. Enligt lag ska det vara fri höjd utanför trottoaren, om inte annat anges.

Har precis skickat en felanmälan till Gatukontoret i Stockholm gällande just detta och det ska bli intressant och se ifall det är någon skillnad när jag kommer tillbaks från semestern.

Jag har även förvarnat min sommarvikarie för platsen i fråga och förklarat hur jag bär mig åt för att lossa utan att köra sönder skåpet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.