Politiker hjälte och förstasidesstoff

Jimmie Åkesson besöker en djurpark under sin semester och kliver in till lejonburen där en liten flicka fascinerat står och tittar på lejonet på andra sidan gallret.

Plötsligt kastar sig lejonet mot gallret och biter tag kring flickans arm.

Jimmie Åkesson agerar instinktivt och rusar fram mot gallret och drämmer till för kung och fosterland mot lejonets nos, som förvånat släpper taget om flickans arm och slinker längst in i buren och gömmer sig.

Flickans föräldrar rusar fram och tar hand om sin uppskakade dotter och tackar Jimmie Åkesson med tårar av glädje rinnandes nerför kinderna.

En främmande man kommer fram och klappar Jimmie Åkesson på axeln: ”Det där var det mest hjältemodiga jag någonsin sett!” Han tittar beundrade på Åkesson och fortsätter: ”Jag jobbar som reporter på Aftonbladet och jag ska se till att hylla dig på förstasidan i morgondagens tidning!” Han tar fram penna och papper: ”Vad heter du och vad jobbar du med?”

Jimmie Åkesson ler brett åt det faktum att reportern inte känner igen honom: ”Jag heter Jimmie Åkesson och jag är partiledare för Sverigedemokraterna.”

Jimmie Åkesson misshandlar afrikansk invandrare och stjäl hans lunch

Jimmie Åkesson misshandlar afrikansk invandrare och stjäl hans lunch