iPhone 5 släpps troligen i butik den 21 september

Det är nog många som söker på nätet för glatta livet efter senaste ryktena kring Apples kommande lansering av iPhone 5.

Ett av ryktena har gjort gällande att Apple ska ha ett event den 12 september där man med största sannolikhet kommer presentera iPhone 5.

Apple brukar börja sälja nya modeller c:a en vecka efter lanseringen och ska man tro ryktena och lita på historiken, så kommer iPhone 5 att finnas i butik den 21 september.

Det som ytterligare talar för att försäljningen börjar den 21 september är rykten om att de amerikanska teleoperatörerna Verizon och AT&T förbjudit sina anställda att ta semester mellan den 21-30 september.

Vad som är sant bland alla dessa rykten är inte lätt att veta och det blir inte bättre av att majoriteten kommer från anonyma källor och det spekuleras rejält på nätet om allt som har med Apple att göra, som är kända för att vara väldigt hemlighetsfulla med sina produkter.

Sen sitter det tusentals bloggare och skriver, spekulerar och gissar och det finns nog en och annan som satt igång egna rykten bara för att skapa mer trafik till sin sida.

När iPhone 5 släpps i världen är väl dock inte så intressant för oss här i Sverige, men ska man tro ryktena, så är det den 5 oktober som gäller för oss i Sverige.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.