Äntligen en anledning att följa Twitter

Jag har inte varit någon större entusiast av Twitter och kan väl inte påstå att jag blivit det nu heller, men i och med att jag hoppade på utmaningen #blogg100, så har jag fått fler anledningar att besöka Twitter.

Dels kan jag twittra om att jag skrivit dagens #blogg100-post, men det är även ett utmärkt ställe att hitta nya bloggar på eftersom väldigt många som är med i #blogg100 twittrar när de skrivit ett nytt inlägg.

Jag tycker det är både intressant och roligt att besöka andra #blogg100-bloggar eftersom jag oftast blir förvånad över vad de skriver, vilket absolut inte beror på att de skriver om konstigheter utan på att jag själv har ett ganska inskränkt intresseområde och blir därför förvånad över vad andra intresserar sig för.

I regel skriver jag själv om något teknikrelaterat inom IT eller om trafik och bilkörning. Det är områden som intresserar mig och som jag kan något om, men genom att besöka slumpmässiga bloggar och läsa vad de skriver, så får jag upp ögonen för annat här i världen och förhoppningsvis får jag nya intressen med tiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.