Blogga till 100

Onsdag den 23 januari 2013 gick starten för #blogg100 som startades av Fredrik Wass, men jag läste om det först här om dagen på Google+.

Fick igår besked av Fredrik att det gick bra att hänga på i efterhand, så nu har jag anmält mig och det här är sålunda mitt första inlägg i #blogg100.

#blogg100 går ut på att man ska skriva ett inlägg om dagen i 100 dagar, så fram till början av sommaren måste jag se till att få iväg åtminstone ett inlägg varje dag.

Det är inte så svårt som det låter eftersom reglerna godkänner en post med exempelvis ett YouTube-klipp, men det är inget jag tänker ägna mig åt.

För mig är det här en morot att skriva mer och förhoppningen är att jag ska lära mig att skriva både mer och bättre och kanske framför allt, mer spontant om ingenting, eller rättare sagt, att lära mig skriva om sådant som egentligen inte intresserar mig tillräckligt för att jag ska skriva om det.

Det är väl det journalister håller på med många gånger och jag har alltid drömt om att bli journalist 🙂

Jag älskar att skriva och skriver hellre än bra, så förhoppningen är att den här utmaningen ska öka mina skrivfärdigheter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.