Första veckan på COOP Frysen

Nu kör jag för COOP Frysen

Nu kör jag för COOP Frysen

Första veckan på COOP Frysen blev inte riktigt som jag hade förväntat mig. Blev bara måndag och tisdag. Resten av veckan har jag tillbringat i sjuksängen :/

Precis som väntat, så var både måndagen och tisdagen besvärliga dagar med väldigt långa lasttider. Nästan 4 timmar tog det att lasta bil och släp och det är åtminstone två timmar för mycket och att det tog så lång tid beror på diverse problem på terminalen. Godset står inte där det ska stå och man vet inte ens var man ska börja leta, så det tar tid – väldigt lång tid.

Det verkar dessutom som att majoriteten av personalen på frysen är nya inom yrket och det gör ju inte saken bättre, men det kommer garanterat att bli bättre inom ett par veckor när saker och ting börjar sätta sig.

De jag haft med att göra är både glada och trevliga och det är ju ett enormt plus, speciellt när det strular nu i början.

Jag har stora förhoppningar vad gäller den här körningen och jag är övertygad om att det kommer bli bättre redan nästa vecka. Känner mig inte helt kry ännu, men ska jobba imorgon och tror det kommer gå bra. Å andra sidan trodde jag det förra veckan också… Började bli dålig under helgen och riktigt illa blev det på tisdagen, så får hoppas att det inte blir en favorit i repris…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.